RIOOL DETECTIE

RLM RIOOLSERVICE

Vakkundige riooldetectie door RLM Rioolservice

Heeft u hulp nodig bij het detecteren van het rioleringsstelsel? Maak dan gebruik van de professionele riooldetectie van RLM Rioolservice.

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat het opsporen van het rioolsysteem een eenvoudige klus is. Zeker bij oudere rioleringen ontbreken vaak de aantekeningen die de locatie van het rioolstelsel aangeven. In dat geval is een riooldetectie van grote waarde. Het opsporen van rioleringsbuizen kan noodzakelijk zijn als deze bijvoorbeeld vernieuwd moet worden, of als er een riool reparatie moet plaatsvinden naar aanleiding van een verzakking of breuk. Natuurlijk kunt u er dan voor kiezen om te gaan graven op de plaats van de rioolput, maar uiteindelijk blijkt dit vaak maar weinig effectief. Daarnaast kost dit behoorlijk wat van uw kostbare tijd, en zorgt het voor ergernis en frustratie als de rioleringsbuizen toch op een andere plaats blijken te liggen. Met de riooldetectie van RLM Rioolservice heeft u daar geen last van. We sporen het rioolstelsel snel en vakkundig voor u op aan de hand van geavanceerde detectie apparatuur voor het riool.

De exacte locatie van uw rioleringssysteem?

Riooldetectie door RLM Rioolservice

Het bepalen van de exacte locatie van uw rioolbuizen en putten is vaak noodzakelijk om een riool reparatie, vernieuwing of ontstopping makkelijk te maken. Doordat er aan de hand van speciale detectie camera’s en apparatuur exact kan worden aangegeven waar uw riool loopt, zijn er geen ingrijpende graafwerkzaamheden nodig. Dit bespaart u niet alleen heel veel arbeidstijd, maar uiteindelijk natuurlijk ook kosten. Met de riooldetectie van RLM Riooltechniek kunnen we niet alleen bepalen waar de riolering precies loopt, maar weten we ook direct hoe diep én in welke richting deze destijds gelegd is. Dit maakt eventuele riool reparaties of herstelwerkzaamheden een stuk eenvoudiger en gerichter. Heeft u last van een verstopt riool of wilt u de buizen van uw rioleringsstelsel laten vernieuwen? Weet u niet exact wat de locatie is van uw rioolput of wilt u weten waar uw riolering precies loopt? Maak dan gebruik van de riooldetectie van RLM Riooltechniek.

EFFICIËNTIE EN VAKKUNDIGHEID

Dat is waar RLM Rioolservice al meer dan 15 jaar om bekend staat.

contact opnemen

RLM RIOOLSERVICE

Kwaliteit en vakmanschap